be.yoyo Yoyofactory Replay Pro
be.yoyo Yoyofactory Response Pads
be.yoyo Yoyofactory Yoyo Lube

Adres


be.yoyo

Alfons Van Puymbroecklaan 34

9120 Melsele

België


Telefoon


+32485858395 (ma - vr graag na 17 u en in het weekend)


Email


info@beyoyo.be (voor algemene informatie)

shop@beyoyo.be (voor bestellingen)


Ondernemingsnummer


0653.772.377


Prijzen


De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt, met uitzondering van de verzendkosten.


Levertijd


De levertijd bedraagt gemiddeld 1 à 2 werkdagen.


Verzendkosten


België: voor kleine items tot en met 9,94 € betaal je 4,48 €. Bestellingen met een verkoopwaarde vanaf 9,95 € tot en met 99,99 € hebben een verzendingskost van 6,65 €. Orders vanaf 100 € worden gratis geleverd.

Nederland: gezien de hogere verzendkosten wordt bovenop de bovenstaande tarieven 3 € extra aangerekend. Indien je bestelt via PayPal sturen we je dus nog een betaalverzoek van 3 €.


Bestellen via Overschrijving of Afhalen


Je kan gemakkelijk bestellen met je PayPal account. Je kan ook gewoon bestellen per mail aan shop@beyoyo.be met de items die je wil en de hierna vermelde bank info gebruiken om je overschrijving te doen. Wanneer het geld op de rekening is ontvangen wordt je bestelling direct verzonden. Je kan je yoyo ook per mail bestellen en na telefonische afspraak afhalen. In alle gevallen krijg je een bevestiging van je bestelling.


Bank Info


BEGUNSTIGDE: be.yoyo

IBAN: BE72 3770 7452 3016

BIC: BBRUBEBB


Herroepingsrecht


De consument heeft het recht aan be.yoyo mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder opgave van reden en zonder boete, binnen de 14 dagen na levering van het goed. Het produkt dient in originele staat te worden teruggestuurd.

Stuur de artikelen naar bovenvermeld adres en je krijgt het volledige bedrag terugbetaald, met uitzondering van de verzendkosten (levering en terugsturen).

be.yoyo Yoyofactory Strings