be.yoyo Yoyofactory Response Pad Rood
be.yoyo Yoyofactory Response Pad Blauw
be.yoyo Yoyofactory Response Pad Geel
be.yoyo Yoyofactory Response Pads Multi
be.yoyo Yoyofactory Response Pad Wit

Dunne Pads 19 mm Multi

€ 8,95

Witte Pads: De standaard YoYoFactory respons pad. Witte pads komen in bijna alle nieuwe yoyos want zij zijn de beste all-around pads. Of je ze nu gebruikt in voorbereiding van een wedstrijd, voor een freestyle, of gewoon een beetje te yoyoen, de witte pad zal je niet in de steek laten. Goed voor alle speelstijlen. Als je niet goed weet welke kiezen kan je deze nemen.


Rode Pads: De Competitie Pad. Rode respons pads hebben een zeer korte inwerkperiode waardoor ze vlug hun optimale performance geven, waarna ze iets vlugger afslijten dan de andere pads. Deze combinatie maakt ze perfect voor freestyle of competitie spel, waarbij je ze direct binnen een paar minuten inwerkt en klaar bent om je performance te beginnen!


Gele Pads: De Consistente Pads. Deze pads zijn betrouwbaar omdat ze consistent blijven gedurende een langere periode. In tegenstelling tot de andere pads die na een tijdje een optimale performance bieden presteren de gele pads direct en dit blijft zo tot ze bijna versleten zijn.


Blauwe Pads: De Pads met goede grip. Deze pads hebben een iets langere inwerkperiode nodig, dit betekent dat ze veel langer de respons bewaren van 'nieuwe' pads. Eens ingewerkt biedt de blauwe pad een gemiddelde respons maar behoudt zijn goede grip.


Bruine Pads: De maraton Pad. De bruine pads zijn de pads met de langste levensduur. Verassend genoeg hebben ze ook een korte inwerkperiode. Goed om te gebruiken in de yoyo die je het meeste gebruikt en overal naartoe meeneemt.

Dunne Pad 19 mm Wit

€ 1,95 / 2 Stuks

Dunne Pad 19 mm Rood

€ 1,95 / 2 Stuks

Dunne Pad 19 mm Geel

€ 1,95 / 2 Stuks

Dune Pad 19 mm Blauw

€ 1,95 / 2 Stuks

SHARE

FOLLOW

Wat: Reserve Pads

Wit: Standaard Pad

Rood: Competitie Pad

Geel: Consistente Pad

Blauw: Pad met goede grip